Translate

понедељак, 28. април 2014.

26-27.04.2014 Metropole jugoistocne Evrope ; 33. Memorijal cika Duska Jovanovica , WRE trka i PSK

26. -27. 04.14 odrzano je medjunarodno orijentiring takmicenje ,srednja i duga distanca na terenima Cibutkovice. Trke su bodovane za WRE svetsku rang listu , i PSK prvenstvo Srbije u kombinaciji.
1. dana odrzana je srednja distanca 3 km, 260 m, 10 k.t. po meni ne toliko fizicki teska trka, koliko mi je tehnicki bilo ne moguce da istrcim kako treba. Tereni nusi tehnicki bili teski koliko sam ja bila nesigurna i dekoncentrisana vec na startu. Ta moje nesigurnost u sopstvene varijante i u sopstvenoo citanje karte me je i kostala gresaka. Greske nisu bile toliko velike, ali dovoljne da ostvarim 6. plasman
2. dana odrzana je duga distanca, 6 km, 335 m, 14 k.t , koja je bila dosta teska, fizicki napor sam osetila, kao i nedostatak pripreme na uspone, na koje cu se usresrediti malo vise od sada. Sto se tice tehnickog dela zasigurno sam imala vise sigurnosti u sebe nego prethodnog dana, medjutim na dugim varijantama sam dosta menjala misljenje kao i putanje kretanja. Pre trke sam bila jako raspolozena za trku i imala sam zelju da sto pre udjem u sumu sto mi se nije skoro desavalo. Posle trke sam zauzela isti plasman 6. mesto, kojim sam ne mogu da kazem zadovoljna ali mogu da kazem da je realan i da takav rezultat i mora i treba da bude s'obzirom na moju trenutnu spremnost fizicku i psihicku. Zakljucujemo da su rezultati oba dana konstantni, sto znaci da su jasno istakli gde se trenutno nalazim. Gledajuci startne liste sa Vukasinom, komentarisali smo, na sta sam ja njemu rekla da cu biti 6. , i nabrojala devojke koje ce biti ispred mene, naravno sve sam i pogodila, sto objasnjava da sam sebe dobro procenila, kao i konkurenciju, sto ce mi olaksati naredne pripreme.
Jeste bilo i previse uspona i blata, i neprohodnog terena, ali to su uslovi koji nas konstatno prtae tako da kada se oni znemare, jedno lepo iskustvo sam ponela sa sobom, dosta ce mi znaciti ovaj rad sa kartom, i radicu dosta na sebi da na Kopaoniku ostvarim jako bolje rezultate. Svesna sam da brzina mog kretanja i trenutno moje citanje karte ne mogu doneti kvalitetnijem rezultatu od ovoga, ali sam takodje svesna da mnogo mogu da ucinim da to promenim do Kopaonika i SEEOCa.
Rezultati 1. dana:
Rezultati 2. dana (samo takmicarki koje su zavrsile celu stazu)

Karta terena:
Proglasenje WRE trke:

Нема коментара:

Постави коментар